1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Zsírleszívás

Nem csak akkor kerülhet szóba a zsírleszívás, amikor valaki nagyon elégedetlen alakjával, és egyszerűen nem tud szabadulni a feleslegtől semmilyen fogyókúrával. Persze ez is egy opció, amikor zsírleszívásról beszélünk, de ez akár még tovább is gondolható. A saját zsír ugyanis rengeteg más területen lehet segítségünkre a testünkön.

Zsírleszívás altatás nélkül

A Budai Egészségház plasztikai beavatkozásai között olyan eljárásokat is megtalálunk, mint például a szem környékének, vagy az arc középső részének feltöltése saját zsírral. Nem véletlenül, ugyanis a fiatalítás egyik legjobb, legbiztonságosabb és legtartósabb eredményét adó biztosíték maga a saját zsír. Hiszen nem idegen anyag, így allergiás reakció sem léphet fel, ráadásul gyönyörű és természetes lesz majd a végeredmény.

A saját zsír leszívását általában pont a fent említett, fogyókúrával alig karcsúsítható részekről végzik el. Így szóba kerülhet a has, a fenék, illetve a csípő, valamint a combok területe is. A zsír leszívása vékony kanülök segítségével történik, majd ezek után megfelelő eljárásnak vetik alá az anyagot, hogy a legoptimálisabb állapotban lehessen aztán majd tovább használni.

A zsírleszívás végezhető altatás nélkül is, ha valaki ezt a lehetőséget jobban preferálja. A helyi érzéstelenítésnek köszönhetően ez teljesen jól kivitelezhető, és ambuláns eljárásként lehet így tekinteni rá. Ez mindig olyan esetekben lehetséges, amikor nem túl nagy mennyiséget kell leszívni. Amennyiben a fent említett visszatöltés a cél, ez nyilvánvalóan adott is, tehát az altatás helyett nyugodtan választhatjuk ezt a módszert.

A zsírleszívás kapcsán kinyert zsírszövet előkészítést követően természetesen felhasználható saját zsír feltöltésre is. Ebben az esetben a zsírleszívással egyetemben elvégezhető az arc, szemhéjak stb. saját zsírral való feltöltése is.

Zsírleszívás altatással

A zsírleszívásnak több célja is lehet. Nagyon sokan fordulnak hozzá segítségül, amikor úgy érzik, mindent megtettek, mégsem tudtak lefaragni egyetlen millimétert sem a nemkívánatos zsírpárnákból. Emellett viszont ezek a zsírszövetek még jól is jöhetnek egy teljesen más eljárásnál, méghozzá a zsír visszatöltésénél.

Ezt akár a szemeink környékén vagy arcunkon is kamatoztathatjuk, a Budai Egészségház által kínált plasztikai beavatkozások során. Ilyenkor a leszívott zsírt – természetesen annak megfelelő kezelése után - töltik vissza a kényes, öregedő, megnyúlt, mély árkokat és ráncokat viselő részekbe. Az eredmény tökéletes, természetes és esztétikusan gyönyörű lesz. Ráadásul a saját anyag miatt ez nagyon biztonságos, mivel nem várható allergiás reakció. Ezen felül a saját zsír visszatöltés tartós megoldást kínál a fiatalodni vágyóknak.

A zsír leszívását nagyon vékony kanülök segítségével ejtik meg, éppen ezért helyi érzéstelenítés is elegendő lehet hozzá. Természetesen ez nem mindenki számára nyerő megoldás. Hiszen sokan vannak, akik egyszerűen nem szeretnék ébren végigkísérni a beavatkozás - így elég hosszúnak tűnő - perceit. Amennyiben valaki tart az eljárástól, kérheti azt altatásban is. Ezt egyébként még akkor szokták javasolni, ha esetleg nagyobb, vagy több helyről történik a zsírleszívás. Ilyen esetekben egyértelműen előnyös az altatás, mint ahogyan félelem esetén is, mely után számítanunk kell egy egyéjszakás megfigyelésre is.

Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Árak - Zsírleszívás altatás nélkül
Beavatkozási díj
Budai Egészségház - A terület függvényében, az előzetes konzultáció alapján.
150.000 - 400.000,- Ft.
Árak - Zsírleszívás altatással
Műtéti díj
Szent Lukács magánkórház - Az előzetes konzultáció alapján.
300.000 - 630.000,- Ft.