1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Testtekercselés, alakformálás zsírégetéssel

A testtekercselés egy aromaterápiás természetes anyagokkal dolgozó testfáslizás, mely egyedülállóan eredményes testkezelés! Szakmai hatékonyságát tekintve Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazták az eljárást, melyet Dr. Georg Dolensky által kifejlesztett hatóanyag és technológia jellemez.

 

Alakformálás komplex testkezeléssel és dietetikus tanácsadással

A termoreaktiv hatású aromaterápiás testtekercselés ideális kiegészítője a nyomásterápiás hullámmasszázs, mellyel hatékonyabb és eredményesebb lesz a végeredmény. A kezelések olyan ütemben vannak megtervezve és elvégezve, hogy a szervezetben keletkezett salakanyagok távozását maximálisan elősegítjük.

Alakformálás esetén elengedhetetlen, hogy a testkezelés során dietetikus segítségét is kérjük. A tökéletes alak megteremtésének fontos alapja a helyes étrend személyre szabott kialakítása. Amennyiben dietetikusunk segítségével egyénre szabott diétát folytat, úgy a szervezetből a felszabadított zsír és méreganyagok kiürítését elősegítő kezelésünket kedvezményes csomagajánlatunkban is választhatja.

Kinek ajánlott a kezelés?

 • Az aromaterápiás fáslizó módszer és hullámmasszázs mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.
 • Alkalmas cellulit leépítésére,
 • a bőr tapintásának finomítására
 • a nyúlási és terhességi csíkok
 • hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkentési eredmény sem számít ritkaságnak)
 • nagyon jó megoldás bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra esetén.

Hogyan működik a testtekercselés?

A módszer hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, birsmenta, mentol, rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeibe. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel, így a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.

Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk.

Az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel. Kevesen tudják, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa! Tehát minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzéshez, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk.

Az aroma-terápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén. Sikereink közé tartozik, hogy a technológia anyagainak hatására a lógó has, ill. has kötény vagy általában a nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására csodálatos mértékben visszafeszesednek, a bőr csodálatosan puhává, selymessé és rugalmassá válik.

 

testtekercselés


Kezelésre készülve - A megfelelő hatás elérésének fontos feltételei

Három-három és fél órával a kezelés előtt nem vehetünk magunkhoz szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el!

Alkoholt és szénsavas italokat fogyasztása tilos, de legalább napi 2,5 -3 liter folyadék fogyasztása javasolt. (mely lehet: cukormentes gyümölcslé, ásványvíz, vizelethajtó, salaktalanító tea) A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat. Fontos információ még, hogy a kezelés után 3-5 óráig nem zuhanyozhatunk!

Fontos információ! Akiket nem kezelhetünk
 • terhes és szoptató kismamákat
 • daganatos betegeket
 • ismeretlen eredetű bőrelváltozásokat
 • gyulladásos vagy lázas állapotban
 • epilepszia esetén
 • nyílt seb esetén
 • fekély esetén
 • csak orvosi hozzájárulással lehet szívbeteg, cukorbeteg, keringési vagy légzési betegségek esetén
Konzultáció
Kezelési terv, előzetes konzultáció
5.000,- Ft.
Testkezelés árak
Testtekercselés + infra + hullámmasszázs kezelés
18.990,- Ft.
Dietetika + testtekercselés + infra + hullámmasszázs kezelés
24.990,- Ft.

12 és 15 alkalmas csomagválasztás esetén 15-20% kedvezmény