1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Nyomásterápiás hullámmasszázs

A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható kezelés. A hullámmasszázs készülék segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel az eljárás biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből.

Az emberi szervezet élettani folyamatait a vér- és nyirokkeringés szabályozza. A nyirok- és vénás rendszer kielégítő működése nagyban függ az izmok mozgásától, mivel ezek segítik a bennük lévő nyirok, illetve vér mozgását. A mozgásszegény életmód, az egész napos álló vagy ülő munka, a test öregedési folyamatai, a túlsúly, az egészségtelen táplálkozás, esetleg a genetikai adottságok mind lassíthatják a keringést, így a felhalmozódó salakanyagok a lassuló anyagcsere és a romló immunrendszer kellemetlen tüneteket, sőt idővel akár komoly betegségeket is okozhat.

 

Alakformálás komplex dietetikus tanácsadással és testkezeléssel

Alakformálás esetén elengedhetetlen, hogy a testkezelések során dietetikus segítségét is kérjük. A tökéletes alak megteremtésének fontos alapja a helyes étrend személyre szabott kialakítása. Amennyiben dietetikusunk segítségével egyénre szabott diétát folytat, úgy a szervezetből a felszabadított zsír és méreganyagok kiürítését elősegítő kezelésünket kedvezményes csomagajánlatunkban is választhatja.

Kinek ajánlott a kezelés?

 • A gépi hullámmasszázs technika célja a nyirok áramlás elősegítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése, a csomópontok semlegesítése és a káros anyagok eltávolítása a szövetekből. Kimutatták, hogy a limfociták fokozódó termelése tovább serkenti védekező rendszerünk ellenálló képességét, így felgyorsul a méreganyagok felszabadulása és kiürülése, illetve mobilizálódnak a zsírdepók és mérséklődik a cellulit is.
 • Az izmok folyamatos stimulációja újra felgyorsítja a véráramlást, így tehermentesítve a már károsodott ereket is. Már az első kezelés után azt tapasztalhatjuk, hogy az adott testrészt például a lábukat sokkal könnyebbnek érezzük.
 • Hatékony a vérömleny eltüntetésére is, amennyiben kisebb, vagy nagyobb ütődések helyén a bőr alatti kötőszövetben vérömleny alakulhat ki, ami a kezelés hatására gyorsabban felszívódik.
 • Hatékony továbbá székrekedési problémákra is, ilyenkor a renyhe bélműködésre az alhasi masszázs serkentőleg hat, javítja a bélmozgást, gyorsítja az anyagcserét.
 • A hullámmasszázs használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. A hullámmasszázs kezelések hatására felélénkülő nyirokkeringés segít a comb, a fenék, a derék körfogatának csökkentésében.
 • Sokat javul a bőr esztétikai megjelenése, simává, bársonyossá, feszessé válik a kötőszövet, csökken a narancsbőr mennyisége.
 • A rendszeres hullámmasszázs kezelés, jó hatással van az általános egészségi állapotra, immunrendszerünkre és látványosan csökkenti a narancsbőr képletét is.

Mivel a hullámmasszázs a kiváltó okot szünteti meg, nem csak minden korábbinál eredményesebb, de hosszú távú és kényelmes megoldást nyújt a vendégek számára.

Hogyan történik a hullámmasszázs kezelés?

A nyirokmasszázs során légkamrával ellátott úgynevezett applikátorokat húzunk a teljes lábra, vagy a has-derék területére, esetleg a karokra. A kezelés menete alatt a hullámmasszázs gép levegőt fúj ezekbe a lékamrákba, lentről felfelé, ritmikus nyomást kifejtve a szövetekre. Nyomáshullámok keletkeznek, melyek a talptól kiindulva a bokán, majd az alsó lábszáron át a lágyéki nyirokcsomókba pumpálják a nyirokfolyadékot. Ezek a masszázsnyomások váltakozó intenzitással, meghatározott időközönként követik egymást, így biztosítva a nyirokáramlás felgyorsulást és elvezetését.

A szövetekre gyakorolt nyomás hatására felgyorsul a nyirokkeringés, fokozatosan javulnak, majd megszűnnek a nyirokpangás tünetei. A test körfogata csökken, az ödémák, visszerek visszahúzódnak, a bőr simábbá, feszesebbé válik.

A nyomásterápia egy rendkívül kellemes, pihentető érzetet nyújt, olyan, mintha egy ügyes masszőr masszírozna egész idő alatt. A masszázs erősségét mindig a vendég igényeinek és egészségi állapotának megfelelően állítjuk be, de semmiképpen sem lehet kellemetlen. A kezelést követően, mivel javul a nyirokkeringés, a lábainkat könnyedebbnek érezzük, szinte súlytalanná válnak. A kezelés javítja az általános közérzetet, aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó és gyulladáscsökkentő hatású.

 

hullámmasszázs

Hány alkalom szükséges?

Amennyiben a gépi nyirokmasszázst önmagában végezzük, általában hetente 2-3, és összességében minimum 6 alkalomra van szükséges. Ha más alakformáló kezelést is végzünk, akkor ezek az adatok változhatnak. Egy-egy kezelés időtartama 20 -30 perc.

Kezelésre készülve - A megfelelő hatás elérésének fontos feltételei

Más alakformáló kezelések alatt is, de különösen a gépi nyirokmasszázs kezelésnél fontos, a napi 1,5-2 liter víz elfogyasztása. Ez azért lényeges, mert csak megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás képes biztosítani, hogy a kezelés során felszabadított salak-és méreganyagok, a szervezet kiválasztó folyamatai által kellőképpen kiürüljenek a szervezetből.

Fontos információ! Akiket nem kezelhetünk
 • Daganatos betegségben (ciszta is) szenvedők
 • Fertőző betegségek
 • Epilepszia
 • Szívbetegség
 • Pacemeker
 • Magas vérnyomás
 • Visszérgyulladás
 • Trombózis
 • Implantátumok
 • Menstruáció
 • Terhesség és szoptatás
Konzultáció
Kezelési terv, előzetes konzultáció
5.000,- Ft.
Testkezelés árak
Hullámmasszázs kezelés
6 és 9 alkalmas csomagválasztás esetén 10-15% kedvezmény
8.500,- Ft.
Infra + hullámmasszázs kezelés
6 és 9 alkalmas csomagválasztás esetén 10-15% kedvezmény
9.900,- Ft.
Dietetika + hullámmasszázs kezelés
6 és 9 alkalmas csomagválasztás esetén 15-20% kedvezmény
21.000,- Ft.
Dietetika + Infra + hullámmasszázs kezelés
6 és 9 alkalmas csomagválasztás esetén 15-20% kedvezmény
22.500,- Ft.