1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Testkezelések

A testtekercselés egy aromaterápiás természetes anyagokkal dolgozó testfáslizás, mely egyedülállóan eredményes, szakmai hatékonyságát tekintve Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazták az eljárást. A kezelést mindenképpen javasolt ötvözni egészségházunkban elérhető hullámmasszázs kezeléssel, mely a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható testkezelés.

A hullámmasszázs készülék segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel az eljárás biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből.

 

Alakformálás, komplex testkezelés és dietetikus tanácsadás

Alakformálás esetén elengedhetetlen, hogy a kezelés során dietetikus segítségét is kérjük. A tökéletes alak megteremtésének fontos alapja a helyes étrend személyre szabott kialakítása. Amennyiben dietetikusunk segítségével egyénre szabott diétát folytat, úgy a szervezetből a felszabadított zsír és méreganyagok kiürítését elősegítő kezelésünket kedvezményes csomagajánlatunkban is választhatja.

Időpontfoglalás