Amikor szőrtelenítésről esik szó, mindenkinek beugrik a saját, megszokott módszere. A szőrszálaktól megszabadulhatunk borotválkozással, gyantával vagy éppen epilálással, ha az otthoni módszereket nézzük. Ezek azonban rettentő sok kellemetlenséggel járnak.

Elsőként az egyik legnagyobb kellemetlenség az, hogy bármilyen szőrtelenítés is vált be nálunk, azt mindig, újra és újra, megfelelő időközönként ismételnünk kell. Hiszen ezektől a módszerektől sajnos csak ideiglenes megoldást kaphatunk. Legjobb esetben pár hétről beszélünk, azonban a legrosszabb eshetőség, amikor már pár nap után újra kezünkbe vehetjük a szőrtelenítő eszközünket. A tökéletesen sima bőr viszont szinte kizárt, hogy megmaradjon egy napnál tovább.

A gyakori szőrtelenítés ráadásul igen sokszor megy bőrünk állapotának romlására is, így muszáj azzal is foglalkoznunk, hogy egy-egy művelet után az megkapja a kellő gondoskodást. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy a fent említett technikák többsége bizony fájdalommal is jár.

Új korszak a szőrtelenítésben

Az IPL-SHR szőrtelenítési technológia azonban minden fent említett kellemetlenségtől megszabadíthat minket. Más, szőrtelenítő kezelésekkel ellentétben nagyon gyors a kezelési idő, és egyáltalán nem jár olyan fájdalmakkal, melyeket csillapítani kellene. Köszönhető mindez annak, hogy a bőrfelszín sérülése nélkül, hűtő mechanizmussal kombinálja a fokozatos kezelési módot.

Az eljárás ráadásul nem csak sötét, hanem szőke szőrszálakon is alkalmazható, bármely évszakban – akár barnult bőr esetén is. Használható a test bármely részén, kivéve a szem közvetlen környékét, és már körülbelül 8 kezelés után tartós szőrtelenséget érhetünk el vele.

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése, mely tökéletesen rávilágít arra, hogy miről is kapta nevét. Hiszen a mai világban ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy a nem kívánatos szőrszálaktól megszabadulhassunk. A többalkalmas kezelés után nem fogja megkeseríteni életünket a sercegő, rossz tapintású borosta, nem kell gondolkodnunk majd azon, felvehetjük-e a szoknyát vagy sem, esetleg mutatkozhatunk-e ujjatlan trikóban anélkül, hogy előtte gyorsan meglátogatnánk a fürdőszobánkat.

A sima bőr nem csak szép, de puha tapintást is jelent, melyre mindenki vágyik. A szőrtelenítés új korszakában pedig lehetőségünk van arra, hogy szert tegyünk rá igencsak gyorsan és tartósan, a fent leírt technológia minden előnyének köszönhetően.

További információk, árak

IPL-SHR végleges szőrtelenítés