1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Alsó- és felső szemhéjplasztika

Az idősödés legelső jelei szinte mindenkinél a szemek környékén jelentkeznek. Az először csak halványan megjelenő szarkalábak egyre jobban elmélyülnek, és már egyáltalán nem tudjuk elrejteni azt sem, ha például nem aludtuk ki magunkat előző éjjel. Ez kinél hamarabb, kinél később jelentkezik, egy biztos, senki nem örül a napról napra látványosabb változásnak.

A genetika akár még korábbra is hozhatja szemeink környékének negatív irányba történő módosulásait. Ugyancsak éveket vehet el tőlünk a rengeteg káros hatást rejtő életvitelünk is. Ebbe beletartozik az alvás minőségének és mennyiségének rossz irányba történő alakulása, az ártalmas szokások, a dohányzás és a stressz jelenléte mindennapjainkban, illetve a vitaminszegény táplálkozásunk is. Sajnos azonban ezek nélkül is megindul egyszer szemeink öregedése.

Az alsó szemhéj változásai sötét árkokat húzhatnak szemeink alá, az egyre mélyülő vagy éppen dagadó táskák és ráncok több évvel idősebbnek is mutathatnak minket. Az alsó szemhéjplasztika egy csapásra megoldja a folyamatosan fáradtnak tűnő és a szarkalábakkal mélyen barázdált szemek okozta, negatív összképet.

A felső szemhéj csüngése nem csak esztétikai problémát jelenthet. Olyan hétköznapi tevékenység is kínkeservessé válhat miatta, mint a sminkelés vagy az olvasás, előretekintés. De ezen felül sajnos még a látásunk romlását is előidézheti. Így jobban tesszük, ha ezt megelőzve lépünk, és segítségül hívjuk a felső szemhéjplasztikát. Az eljárás során megszabadítanak minket a bőrfeleslegtől, így utána látásunk is akadálymentes lesz, és természetesen sokkal fiatalabb tekintetet nyerünk.

Hogyan történik a szemhéjplasztika?

A beavatkozás során eltávolítjuk a szemhéjak bőrfeleslegét és szükség szerint a szemhéj izomzatából is egy piciny darabot, hogy a műtét utáni esztétikai eredmény még szebb legyen. Esetenként szükség lehet szemkörnyéki zsírsérv megszüntetésére is, így természetesen szükség szerint ezt is elvégezzük.

A műtét helyi érzéstelenítésben történik, mivel szükség lehet a páciens kooperációjára is. Amennyiben azonban más, altatásban végzett beavatkozást is tervezünk (pl. mellnagyobbítás, hasplasztika, stb.), úgy az altatás során el tudjuk végezni a szemhéj korrekcióját is.

A Budai Egészségházban a két eljárás kombinált elvégzését is kérhetjük, melynek köszönhetően egész arcunk karaktere megváltozik. Hiszen szemeink visszanyerik fiatalságukat, üde tekintetünk nem csak számunkra, de a külvilág felé is vonzó lesz, és akár éveket letagadhatunk majd.

Alsó szemhéj töltése saját zsírral

A táskás szemek nem csak arról árulkodhatnak, hogy mennyire kevés időnk jut a pihenésre. Vannak, akiknél már nagyon korán megjelennek, és semmit nem tudnak kezdeni velük. A rengeteg ránctalanító és hidratáló krém megvásárlását ilyenkor csak kidobott pénznek érezhetjük. És valóban, erre a problémára más megoldást kell keresnünk.

Sokan a genetikának köszönhetik, és már igen fiatal korban beárnyékolhatja szemeiket a duzzadó táskák nyújtotta, öregítő kinézet. Legtöbb esetben úgy néz ki ilyenkor az ember, mintha folyamatosan álmos lenne, vagy éppen most kelt volna ki az ágyból. Természetes, hogy ezzel senki nem szeretne együtt élni, csak éppen kevesen ismerik a legjobb és legbiztonságosabb megoldást a problémára.

A saját zsír visszatöltésének technikája nem csak legideálisabb módszer, hanem egyben a legtartósabb is. Egyrészt nem kell tartanunk attól, hogy bármilyen allergia lépne fel a beavatkozás után. Hiszen a saját és egyben az eljárásnak megfelelően kezelt zsír teljesen természetes anyag. Éppen ezért a vele történő kezelés eredménye is természetes lesz. Ráadásul a betöltött zsírszövet azon része, mely megtapadt, ezt élethosszig teszi, így a látványos javulás nem csak átmeneti lesz.

A Budai Egészségház plasztikai szolgáltatásai között megtalálható eljárás segítségével a szemeink alatti rész újra visszanyeri rugalmasságát, megszűnik a folyamatos duzzanat és persze a szemek alatti karikák, a mély táskák is a múlté lesznek. Így egész tekintetünk újra frissebb lesz, nem beszélve arról, hogy több évet is fiatalodhatunk a beavatkozásnak köszönhetően.

Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Szemhéjplasztika árak
Felső szemhéjplasztika műtéti díj
Budai Egészségház
200.000,- Ft.-tól
Alsó szemhéj töltése saját zsírral
Budai Egészségház
160.000,- Ft.-tól
Felső és alsó szemhéjplasztika műtéti díj
Budai Egészségház
370.000,- Ft.-tól