Forradalmi RENÉE feltöltő anyagok a Budai Egészségházban

Az idősödés nyomai mindig elsőként az arcon mutatkoznak. A természetes öregedési folyamatokat ráadásul gyorsítja az is, ha nem megfelelően táplálkozunk, keveset alszunk, vagy éppen túl sok a stressz életünkben. A negatív hatású, mindennapjainkat tarkító tényezők sora itt még korántsem ér véget, egyre jobban befolyásolva ezzel arcbőrünk kinézetét.

A Budai Egészségház plasztikai szolgáltatásai között olyan arcfiatalítási eljárások igényelhetőek, melyek egytől egyig azon vannak, hogy elfeledtessék velünk az idő múlását. Többek között a nem hiába híres RENÉE termékekkel is találkozhatunk az arcfeltöltés terén, melyek minőségben az elsők között szerepelnek.

Ezek az innovatív anyagok úgy tartják szem előtt a bőr egészségét, hogy közben lelassítják az öregedési folyamatokat, emellett pedig gyorsítják a bőr regenerációját. Ezzel a bőr általános állapota javul, a szépség, mint eredmény így garantált. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a bőr egészséges állapotának megteremtése, megtartása és az öregedési folyamatok lelassítása komplex segítséggel lehetséges csak. Ez azt jelenti, hogy nem elég kisimítani a ráncokat, hanem az irharéteg regenerációját is elő kell segíteni, valamint a további arcápolás sem maradhat el.

renée

A RENÉE termékcsaládot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy belülről kifelé, vagyis az irharétegtől a külső felszín irányába fejtse ki hatását. A bőrfeltöltő anyagokat az irharétegbe injektálják, melyek ezek után kisimítják a ráncokat, és helyreállítják az arc kontúrját, visszaadva ezzel a teltségét. A kollekció különböző géleket kínál, melyek személyre szabva oldják meg arcunk problémáit.

A sokoldalú termékpaletta lehetővé teszi tehát, hogy mindenki egyénileg kapjon segítséget. Legyen szó a ráncok kisimításáról, a kontúrok helyreállításáról, vagy éppen volumenpótlásról, a RENÉE termékek biztonságos esztétikai eredményt garantálnak minden esetben. Az egyedi gyártási folyamatnak köszönhetően ezek valódi monofázisúak, homogének és nem tartalmaznak részecskéket a klasszikus, hasonló problémákra tervezett termékekkel ellentétben. Mindezek ellenére mégis puhák, elasztikusak és könnyen injektálhatóak. Ezen felül olyan paraméterekkel rendelkeznek, melyek elengedhetetlenek a biztonsági profil és a hosszú élettartam szempontjából.

Mindent összefoglalva tehát a Budai Egészségházban igényelhető arckezelések a RENÉE termékcsalád alkalmazásával garantálják, hogy az eredmény gyönyörű és tartós lesz. A személyre szabott eljárások pontosan úgy tüntetik el az idő arcunkon hagyott jeleit, ahogy azt mi megálmodjuk. Ezek után biztosak lehetünk abban, hogy friss, üde, élettel teli és fiatalabb arcot látunk majd viszont a tükörben.

RENÉE feltöltőanyagok

Kérjen időpontot, hogy Ön is kipróbálja a RENÉE innovatív termékcsaládot. A feltöltés után évekkel fiatalabb arcot kapunk vissza.