Túl kicsi. Túl nagy. Nem szép a formája. Megereszkedett. És ez még csak a legalapvetőbb problémák listája, melyek a női mellek tekintetében előfordulhatnak. A keblek esztétikája viszont nem egy olyan pont, amin könnyű változtatni, hiszen tőlünk teljesen független, hogy milyen adottságokkal áldott meg – vagy éppen sújtott – minket a sors.

A Budai Egészségház plasztikai szolgáltatásai között szerepel a mellplasztika is, mely többféle megoldást kínál a probléma típusától függően. Így mindenki olyan személyre szabott segítséget kaphat, mely aztán örökké elfeledteti a dekoltázzsal kapcsolatos elégedetlenségeket, és az azokkal járó további gondokat. Hiszen a női keblek nem csak a külsőnk szempontjából töltenek be kulcsfontosságú szerepet. A saját önbizalmunk, önképünk, illetve társas kapcsolataink is nagymértékben függnek a nőiességet is szimbolizáló mellek milyenségétől.

Amennyiben kebleink túlságosan picik, vagy formájukkal nem vagyunk megelégedve, akkor a mellnagyobbítás adhatja meg a tökéletes megoldást. Az Egészségház által alkalmazott implantátumok világvezető színvonalának és változatosságának köszönhetően tengernyi választási lehetőségünk van. Ez segíti elő azt, hogy saját adottságaink és elképzeléseink egy igazán hozzánk passzoló implantátum segítségével találkozhassanak. Természetesen ehhez a plasztikai sebész szaktudása és tapasztalata is hozzájárul, hogy aztán gyönyörű és tökéletes legyen a végeredmény.

dekoltázs mellplasztika

Vannak olyan esetek, amikor a többséggel ellentétben valaki nem nagyobbítani, hanem kisebbíteni szeretné melleit. Amennyiben túl bőkezűen bánt velünk a természet, az sok esetben nem csak zavaró, hanem emellett egyéb fájdalmakat is okozhat. A nagyobb súly például a hátunk szempontjából is iszonyú terhelést ró ránk. Ilyen esetekben a mellkisebbítő műtét jelenti a megfelelő segítséget, melynek folyamán szintén nagy hangsúlyt kap az esztétika is.

A harmadik leggyakoribb probléma, amikor a melleink zavaróan megereszkedtek. Ez lehet szimplán az idő múlásának és a gravitációnak a hibája. Emellett a legtöbb nő számára gyönyörű, mégis sokszor testükön durva nyomokat hagyó gyermekáldás is okozhatja a keblek megereszkedését. Már a terhesség folyamán változik a test ezen része is, de a szoptatás időszakában még inkább maradandó átalakulások figyelhetők meg. Nem kell azonban elfogadni ezt a változást sem, ha valakit negatívan érint. A mellfelvarrás segítségével újra feszesek és fiatalosak lehetnek melleink.

A legjobb az egészben, hogy ezek az eljárások akár kombinálhatóak is. Így, ha a fent felsoroltak közül akar kettő is igaz ránk, egyszerre kaphatunk mind a kettő problémára megoldást. Bármilyen gondunk is van vele, a mellplasztika segítségével olyan gyönyörű dekoltázst kaphatunk, melyről mindig is álmodtunk. 

Mellplasztika

Kérjen időpontot előzetes konzultációra és tervezze meg mellplasztika beavatkozását.