A világ vezető Polytech implantátumai egy új generációs, B-Lite mellimplantátummal érkezett év elején. A NASA technológián alapuló új fejlesztés 30%-kal könnyebb mint elődei.

Talán nyugodtan kijelenthető, hogy a hölgyek soha nem voltak és nem is lesznek megelégedve teljesen saját testükkel. Hol a karcsúság, hol a hízás, hol az egyéb tényezők vannak terítéken ebből a szempontból. De van egy olyan sarkalatos kérdés, mely nem főként rajtunk múlik: a mellek formája és mérete.

Mivel ezen a ponton tényleg nem sokat tudunk tenni azért, hogy számunkra megfelelőbb összképet kaphassunk, így ehhez bizony segítséget kell igénybe vennünk. Amennyiben nem tudunk megelégedni azzal, amit adott nekünk a sors, az komoly károkat is okozhat. Legyen szó saját lelki világunkról, önképünkről, kialakuló testképzavarról, vagy akár sajnos a párkapcsolati kérdésekről. Éppen ezért olyan népszerű, és talán a leggyakrabban igényelt és alkalmazott plasztikai beavatkozás még mindig a mellnagyobbítás.

b-lite

A Budai Egészségház plasztikai repertoárjában megtalálható eljárás tökéletes segítséget nyújt a fent ecsetelt problémákra. Mivel a világ vezető Polytech implantátum gyártójának termékei adnak gyönyörű és esztétikus megoldást kebleinknek, így biztosak lehetünk abban, hogy tényleg tökéletes lesz az eredmény. Ezek az implantok nem csak számtalan formában, hanem több méretben is rendelkezésre állnak, kiemelkedően változatos választékot nyújtva ezzel. Így mindenki a saját adottságainak leginkább megfelelő implantátumot fogja kapni. Természetesen ezt az orvosunk segít kiválasztani, saját véleménye mellett a mi elképzeléseinknek megfelelően.

Ráadásul egy igencsak kecsegtető újdonság mellett is dönthetünk, amikor implantátumot választunk. A B-Lite mellimplantátum - mely a Budai Egészségházban is elérhető -, az implantátumok legújabb generációja egy rendkívüli újítás, erőssége abban rejlik, hogy teljességgel kizárja az összes olyan nem várt kellemetlenséget, melyek az implantátumok súlya miatt keletkezhetnének. A 30%-kal könnyített B-Lite mellimplantátumok előnyét a mindennapi életben érezhetjük majd, a mozgás, futás, sportolás közben például. A könnyebb súly könnyebb alkalmazkodást is tesz lehetővé.

Legyen tehát bármilyen problémánk dekoltázsunkkal, a Budai Egészségházban rendkívül széleskörű megoldási lehetőséggel várunk mindenkit, aki mellnagyobbítással szeretné szebbé tenni magát, és az életét is.

B-Lite implant

Kérjen időpontot előzetes konzultációra és tervezze meg velünk mellplasztikai beavatkozását.