Már elérhető a mellimplantátumok „Ferrarija”

A Budai Egészségházban elsők között elérhető a mellimplantátumok új generációja. A tavasszal bemutatkozó B-Lite implantátum egy olyan forradalmi újítás, mely az esztétika mellett a kényelmet szolgálja leginkább.

Azok a hölgyek, akik a mellnagyobbítást választják, egytől egyig elégedetlenek önmagukkal. A kis keblek olyan velünk született adottságot jelentenek, melyen mi magunk nem tudunk változtatni. Viszont sokan nem képesek elfogadni ezt. Nem is kell, hiszen létezik már tökéletes megoldás erre a problémára!

A mellnagyobbítás nem csupán a test esztétikáján, a dekoltázs nőiességén javít a mellek formájának és méretének befolyásolásával. Hanem a hölgyek lelki világát, önbizalmát is helyre teszi. Ezzel együtt pedig akár párkapcsolatukra, társasági életükre is pozitív hatással van, hiszen egy komplex testi-lelki problémát orvosol.

A világ vezető, Polytech mellimplantátum gyártójának eddigi termékeinek megkoronázásaként a Budai Egészségházba is elérhető a B-Lite implantátum. A német precizitású, kimagasló minőségű Polytech implantátumok eddig is rendkívül nagy választékot biztosítottak a pácienseknek. Ugyanis nem csak számtalan formában, hanem több méretben is rendelkezésre álltak ez idáig is. Ezzel biztosítva, hogy mindenki a számára legtesthezállóbb mellimplantátumot tudja kiválasztani, természetesen az egyéni elképzelések mellett a plasztikai sebész hozzáértő segítségével. Az újítás most még nagyobbra tárja a lehetőségek kapuját.

És, hogy mivel nyújt többet ez az implantátum? Teljességgel kizár minden olyan lehetőséget, mely a viselőjét kellemetlenül érinthetné – főként, ami a súlyát illeti. Ezek az implantok ugyanis 30%-kal könnyítettek, így egyáltalán nem megterhelőek. Ez leginkább akkor előnyös, amikor valaki aktív mozgást végez. A sportimádó hölgyek szempontjából biztos, hogy ez lesz a legjobb választás. Mivel könnyebb a súlya, így megszokni is könnyebb lesz.

Amennyiben tehát valamilyen gondunk van dekoltázsunkkal, keressük fel a Budai Egészségház plasztikai sebészetét. Szakértelemmel, precizitással és tökélyre fejlesztett implantátumokkal várjuk a pácienseket, akik a beavatkozással gyönyörű kebleket és kiegyensúlyozottabb mindennapokat kaphatnak majd.

B-Lite implantátum

Kérjen időpontot előzetes konzultációra és tervezze meg velünk mellplasztikai beavatkozását.