1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Mellnagyobbítás

A női mellek mindig is központi szerepet töltöttek be a hölgyek kinézetét tekintve. Tulajdonképpen a nőiesség legfontosabb „ékszerei”, melyeket a gyengébbik nem ugyanolyan szinten helyez előtérbe, mint a férfiak többsége. Ez teljesen természetes, hiszen a vonzó, dús keblek egyszerre jelenthetnek érzékiséget és gyengédséget. Míg előbbinek hatalmas szerepe van a társas kapcsolatokban, a szexualitásban és a párkapcsolatokban, utóbbit az anyasághoz is köthetjük.

Éppen ezért nem meglepő, hogy a leggyakrabban elvégzett plasztikai beavatkozások pont a női melleket érintik. Ezen belül pedig a mellnagyobbítás még mindig vezet az élen. Nem is csoda, hiszen a fent leírtak miatt nagyon sokan képtelenek megelégedni a természetes adottságaikkal, amennyiben a sors nem bánt túl bőkezűen velük. És nincs is ezzel semmi baj. Ha van rá tökéletes megoldás, miért ne élhetnénk vele?

Amennyiben nem teszünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, akkor ne is várjuk el, hogy a külvilágtól pozitív visszajelzéseket kapjunk. Akármi is hajt afelé minket, hogy változtassunk, a végén biztos, hogy nem fogunk csalódni.

A mellnagyobbítás ma már olyan természetes eredményt adhat, hogy sokan képtelenek lennének első ránézésre megkülönböztetni a velünk született dús keblektől. Természetesen ehhez olyan szakértő segítségre van szükség, mely garantálja, hogy esztétikus és szép melleink lehessenek, melyek tökéletesen passzolnak hozzánk. A beavatkozás után elismerő tekintetekre számíthatunk majd. Ezzel együtt pedig saját önbizalmunk is megnő, ami kihat végül egész életvitelünkre, többek között párkapcsolatunkra is.

Hogyan történik a mellnagyobbítás? - Dual plane technika

A beavatkozás során a plasztikai sebésszel közösen kiválasztott nagyságú-alakú, felszínű stb. implantátumot helyezünk az emlő állománya alá. Klinikánkon kizárólag a világ vezető mellimplantátumait gyártó és élettartam garanciát vállaló Polytech, illetve az implantátumok legújabb generációját képviselő 30%-kal könnyített B-Lite implantátumok közül lehet választani.

A behelyezés történhet izom alá vagy az emlőmirigy alá, de a legszebb kozmetikai, természetes eredményt az a módszer biztosítja, amikor mindkét rétegben üreget képezünk és az implantátumot az izom alá helyezve biztosítjuk, hogy az egyes rétegek egymás fölött újra elrendezkedve szebb emlőformát biztosítsanak.

Teljes műtéti szervezés

Az előzetes vizsgálatok során Önnek nem kell sehol sorban állnia! A Budai Egészségház teljes körűen leszervezi az orvosunk által kért labor, EKG, UH, RTG, stb. vizsgálatokat szerződött partnerünk az Affidea Diagnosztika Központ által.

Fontos információ! A műtétet követően speciális melltartó viselése szükséges kb. 6 hétig. Ezalatt fokozott fizikai kímélet javasolt, melyre a konzultációk során részletesen kitérünk. Szükség lehet ún. mellpánt viselésére is.
Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Mellnagyobbítás árak
Műtéti díj (Polytech implantátummal)
Szent Lukács Magánkórház - Előzetes konzultáció alapján
850.000 - Ft.-tól