1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Mellfelvarrás

Az idő múlása sajnos mindenkin észrevehető előbb vagy utóbb. Amennyiben még más tényezők is hozzájárulnak, akkor még gyorsabban tapasztalhatunk olyan elváltozásokat testünkön, melyek finoman szólva sem érintenek túl jól bennünket. Így van ez a mellek megereszkedésével is.

Talán az egyik legérzékenyebb pont ez a hölgyek életében. A rugalmas, feszes mellek ugyanis egyet jelentenek a fiatalsággal és persze a szépséggel. Amennyiben ezt veszni érezzük, egyből komor felhők gyülekeznek a fejünk felett. A mellek megereszkedésének következtében sajnos egyre rosszabb látványt nyújthatnak az addig vonzó és gyönyörű keblek. Amikor gyermekünk születik, és átéljük a szoptatás okozta bensőséges, szép pillanatokat, sajnos utána számolnunk kell azzal is, hogy még hamarabb megindul aztán ez a nem várt folyamat. Szintén okozhatja ezt az állapotot egy hirtelen és nagymértékű fogyás is. A bőr minden ilyen esetben megnyúlik, elvékonyodik és egyre kevésbé képes ellenállni a gravitáció hatásának.

Bármi is okozza a melleink megereszkedését, az biztos, hogy a változás képes igencsak negatív hatásokat maga után húzni. Öregebbnek érezhetjük magunkat, és úgy láthatjuk, elveszítjük vonzerőnk egyik legfontosabb elemének szépségét. Ez sajnos akár magánéleti gondokat is eredményezhet. De ebbe ma már nem kell beletörődnünk, hiszen van megoldás.

A Budai Egészségház szolgáltatási repertoárjában megtalálható mellfelvarrás tökéletes segítség a megereszkedett keblek elfeledtetésében. A beavatkozásnak köszönhetően megszabadulhatunk a lógó bőrfeleslegtől, melleink mirigyállományát pedig olyan módon formázzák újra, hogy a lehető legszebb eredményt kaphassuk majd. Akár évekkel fiatalabbnak érezhetjük magunkat, amikor elégedetten nézünk újra a tükörbe.

Hogyan történik a mellfelvarrás?

A beavatkozás során eltávolítjuk az emlő bőrfeleslegét, megemeljük a megereszkedett emlő állományt és az emlőbimbót a kívánt élettani magasságba, majd ebben a helyzetben rögzítjük az emlőt. A süllyedés mértékétől függően a műtét után a választott szükséges technika velejárójaként esetenként csak a bimbó körüli heggel kell számolni, nagyobb süllyedés kapcsán akár T alakú heg kialakítására is szükség lehet, de ezek az esetek döntő többségében szépen, szinte láthatatlanul gyógyulnak. A konzultáció során minden egyes páciens számára a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk.

Mellnagyobbítás mellfelvarrással

A kisebb méretű keblek, illetve a megereszkedett mellek már önmagukban is elég komoly problémát jelenthetnek. Azonban, ha ez a kettő - sokakat igencsak negatívumként érintő - eset egyszerre áll fenn, az még inkább elkeserítő lehet. Nem kétség, hogy az effajta, elégedetlenségre okot adó tulajdonságok rányomhatják bélyegüket mindennapjainkra. Amikor nem tudunk felvenni egy ruhát anélkül, hogy bosszankodnánk, vagy már nem akarunk mutatkozni fürdőruhában, és még a párunk előtt is szégyelljük testünket, mindenképpen megoldást kell keresnünk.

Amennyiben melleink süllyedése zavaró mértékeket ölt, úgy a mellfelvarrás a tökéletes segítség. Ez azonban egyes esetekben kevés ahhoz, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el, olyat, amiről mindig is álmodtunk. Ilyenkor társul a beavatkozáshoz a mellnagyobbítás is.

A mellnagyobbítás mellfelvarrással párosítva egy csapásra oldja meg mindkét gondunkat, hogy elégedettek lehessünk külsőnkkel. A két eljárás kombinációjában több pozitívum rejlik, mint gondolnánk. Egyrészt elegendő egyetlen műtéten átesnünk ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb összképet kapjuk majd. Másrészt nem csak fiatalos és rugalmas, hanem telt, dús és nőies kebleink lesznek. Így nem is kétség, hogy az eredmény fantasztikus változást hoz majd életünkbe. Önbizalmunk és magabiztosságunk újra a régi lehet, sőt, még fejlődhet is pozitív irányba. Biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény saját elképzeléseinknek, adottságainknak, illetve az esztétikai szempontoknak megfelelő lesz.

Hogyan történik a mellfelvarrással kombinált mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás mellfelvarrással egy kombinált beavatkozás, melynek során az emlő méretének növelése érdekében implantátumot helyezünk be (ld. mellnagyobbítás) és a műtét során megemeljük az emlő megsüllyedt állományát is. Amennyiben az emlő állomány megsüllyedése csak kisebb mértékű, elegendő lehet egy implantátum segítségével belülről "kisámfázni" a bőrt. Ilyenkor a módszer önmagában elegendő a kismértékű mellsüllyedés korrekciójára is. Az esetek többségében sajnos azonban felvarrásra is szükség van, hiszen a nagyobb mértékű megereszkedést, bőrfelesleget már nem képes egyetlen implantátum sem korrigálni.

Teljes műtéti szervezés

Az előzetes vizsgálatok során Önnek nem kell sehol sorban állnia! A Budai Egészségház teljes körűen leszervezi az orvosunk által kért labor, EKG, UH, RTG, stb. vizsgálatokat szerződött partnerünk az Affidea Diagnosztika Központ által.

Fontos információ! A műtétet követően speciális melltartó viselése szükséges kb. 6 hétig. Ezalatt fokozott fizikai kímélet javasolt, melyre a konzultációk során részletesen kitérünk.
Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Mellfelvarrás árak
Műtéti díj
Szent Lukács Magánkórház - Előzetes konzultáció alapján
650.000,- Ft.-tól
Mellnagyobbítás mellfelvarrással
Műtéti díj (Polytech implantátummal)
Szent Lukács Magánkórház - Előzetes konzultáció alapján
950.000,- Ft.-tól