1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Felkarplasztika

Az idő múlása sajnos egész testünket fenyegeti, és olyan változások írhatóak számlájára, melyek mindenkit kellemetlenül érintenek. Így van ez a karjainkkal is. Az öregedés során igencsak látványosak a nem várt jelek, melyek a felkarunkat veszik célba. A felkar bőrének megereszkedése sajnos nem szép látványt nyújt, így érthető, ha nem tudjuk elfogadni a neki köszönhető összképet.

Ez még inkább zavaró lehet, ha nem is, vagy nem csak az idősödés a hibás. Ugyanis, ha valaki hirtelen fogyáson megy keresztül, akkor életkortól függetlenül lógó bőr marad a felkaron. A szembetűnő megereszkedésen pedig sajnos semmiféle tornával nem tudunk segíteni már. Ilyenkor jöhet szóba a felkarplasztika, mely tökéletes megoldást jelent a problémára, bármilyen okból is tapasztaljuk a szépnek egyáltalán nem nevezhető „integető” bőrfelesleg megjelenését.

A felkarplasztika során ettől a bőrfeleslegtől szabadítanak meg bennünket. Amennyiben szükséges, kombinálható a beavatkozás zsírleszívással is. Ez olyan esetekben ajánlott, amikor a felkar bőrének megereszkedéséhez a felszaporodott zsírszövet mennyiség is hozzájárul. A műtét hegei mindig a belső oldalon futnak majd, így egyáltalán nem lesznek látványosak és zavaróak.

Az eredmény egész testképünkön javítani fog, hiszen nem csak az esztétikailag kínos bőrfelesleg lesz majd a múlté, hanem testalkatunk arányai is helyre kerülnek. Ez főként igaz a hirtelen fogyás miatti probléma helyrehozására, de természetesen mindenki számára egy szebb és esztétikusabb megjelenést biztosít a felkarplasztika, melyet természetesen mindkét oldalon, szimmetrikusan végeznek el.

Teljes műtéti szervezés

Az előzetes vizsgálatok során Önnek nem kell sehol sorban állnia! A Budai Egészségház teljes körűen leszervezi az orvosunk által kért labor, EKG, UH, stb. vizsgálatokat szerződött partnerünk az Affidea Diagnosztika Központ által.

Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Felkarplasztika árak
Műtéti díj
Szent Lukács Magánkórház - Előzetes konzultáció alapján
500.000,- Ft.-tól