1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Combplasztika

Amikor egy nő ruhát próbál, öltözködik, vagy éppen edzésbe kezd, akkor három, igazán fontos testrészre próbál nagy hangsúlyt fektetni. A keblekre, a fenékre és a combokra. Ezek ugyanis a nőiesség legszebb elemei lehetnek. Azonban ehhez természetesen az kell, hogy saját magunk elégedettek legyünk velük, máskülönben inkább takargatni, nem mutogatni kezdjük őket.

A combok tekintetében nem elég, ha azok formásak, a bőrnek is szépnek kell lennie az igazán gyönyörű összképhez. Azonban, ahogy egész testünkön, úgy a combjainkon is meglátszik előbb vagy utóbb az idő vasfoga. A bőr ezen a részen is könnyen megereszkedik, zsírfelesleg esetén pedig még inkább eltakarni való lesz az összkép. És, ahogyan az lenni szokott, a zsírpárnák itt is nagyon szeretik felütni fejüket, és igencsak nagy kínok között, egy idő után pedig úgy tűnhet, hogy szinte sehogy sem tudjuk felvenni velük a harcot. Viszont a végeredmény szempontjából sajnos az is nagyon zavaró lehet, ha valaki mégis belead anyait-apait, és hirtelen fogyásnak indul. Ilyenkor ugyanis a bőr sok esetben kinyúlt állapotban marad, és hiába a fogyás sikerélménye, az összkép mégis kiábrándító lehet számunkra.

Mind a testsúly ingadozás, mind az idősödés hatására csökkenhet a bőr rugalmassága és az alatta elhelyezkedő kötőszövetek meggyengülnek, így a combok belső felszínén megnyúlhat a bőr. Akár az öregedés, akár a drasztikus hízás vagy fogyás okozza a comb bőrének nem túl szép látványát, a combplasztika tökéletes megoldást nyújt.

Hogyan történik a combplasztika?

A Budai Egészségház kínálatában is megtalálható eljárás során eltávolítjuk a megereszkedett bőrt, és amennyiben szükséges, a felhalmozott zsírfelesleget is. Így combjaink visszanyerhetik fiatalos, régi formájukat, bőrünk pedig újra feszes és rugalmas lesz rajtuk.

A felesleges bőr eltávolítása mellett szükség lehet a felesleges zsírszövet redukciójára is, melyet a műtét során szükség szerint szintén elvégzünk. Mivel minden műtéti beavatkozás heggel gyógyul, a műtét után a combplasztika következményeként ebben az esetben is kell rövidebb-hosszabb hegképződésre számítani, mely az esetek többségében vékony vonalas megjelenésű. Amennyiben széles heg alakul ki, azt a későbbiekben helyi érzéstelenítésben elvégzett beavatkozással lehet korrigálni.

Teljes műtéti szervezés

Az előzetes vizsgálatok során Önnek nem kell sehol sorban állnia! A Budai Egészségház teljes körűen leszervezi az orvosunk által kért labor, EKG, UH, stb. vizsgálatokat szerződött partnerünk az Affidea Diagnosztika Központ által.

Fontos információ! A műtét utáni időszakban speciális rugalmas öltözet viselése ajánlott, általában 3-6 héten keresztül.
Előzetes konzultáció
Budai Egészségház
Plasztika sebészet
20.000,- Ft.
Combplasztika árak
Műtéti díj
Szent Lukács Magánkórház - Előzetes konzultáció alapján
650.000,- Ft.-tól