1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

SK Alpha thermoaktív feszesítő kezelés

Az Sk-Alpha Thermoaktív feszesítő kezelés egy új, és egyedülálló hatású módszer segítségével kelti életre fakó, száraz és élettelen bőrünket. Hatására megszűnik a fénytelen sápadtság, és ragyogó, puha, feszes arcbőr lép helyébe.

Az ápoló hatású kezelés másfél órán át kényezteti nem csak bőrünket, hanem minket is, hiszen a fahéjas összetevő melegítő és fertőtlenítő hatása mellett a kellemes illat is mindenképpen hozzájárul a minőségi felfrissüléshez, melyet ennek az alkotóelemnek köszönhetően hihetetlen magas arányban érezhetünk.

A kezelés minden bőrtípus számára tökéletes segítséget jelenthet. A melegítő arcmaszk stimulálja a bőrfelszín közelében található mikro-keringést, ezáltal varázsolva élettel telivé bőrünket. Színt visz arcunkba, így búcsút inthetünk a fáradt, fakó, fénytelen és sápadt bőrnek. A puha és ragyogó eredmény garantált, miközben élvezhetjük a fahéj nyugtató és egyben csábító illatát. Az arcmaszk kedvező hatásainak növeléséről egy alufólia maszk gondoskodik a kezelés alatt.

A meleg maszkot a kezelés során a bőr visszahűtése követi, melyet algamaszk pakolással érünk el. Ez egyrészt megnyugtatja, másrészt nedvességgel és vitaminokkal tölti fel arcbőrünket. Végeredményként puha, kisimult és ragyogó bőrfelszínt kapunk majd.

Sk-Alpha Thermoaktív kezelés
Arckezelés
33.000,- Ft.
Arc és dekoltázs kezelés
51.200,- Ft.