1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

SPA kezelés férfiaknak - Őssejtes szérum és éltető oxigén a bőrnek

A kozmetikai, szépítő kezeléseket főként hölgyek szokták igénybe venni, de a !QMS Medicosmetics a férfiakra is gondolt! Különleges termékeinek és a SPA élményt is nyújtó kezelésnek köszönhetően az erősebbik nem képviselői is jóleső megújulásban vehetnek részt.

Az őssejtes kezelés során a bőr megfelelő tisztítást és hidratálást kap, miközben teljesen megszabadítjuk a szennyeződésektől. Ugyanis a hámlasztónak köszönhetően azok a pórusok mélyéről is eltávolításra kerülnek, ezzel felkészítve az arcbőrt a nyugtató maszk és a kollagének alkalmazására. Az eljárás során hatóanyagokban gazdag őssejtes szérumot, valamint éltető oxigént alkalmazunk, melyek serkentik a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve a sejtek képződését is.

A kellemes, relaxáló és egyben feszesítő kezelés alatt a bőr mélyebb rétegei is feltöltődnek, az őssejteknek, valamint a többi, hatékony összetevőnek köszönhetően pedig magas fokú hidratálást és regenerálást érhetünk el. Ez a bőrmegújító eljárás kifejezetten ajánlott a 40 év feletti, érett bőrű férfiaknak, akik eredményként gyönyörűen tiszta és egészséges, feszes bőrre számíthatnak, ami egyben lehengerlő, sármos megjelenést is biztosít számukra.

!QMS Őssejtes SPA kezelés férfiaknak
Kozmetikai, szépítő kezelés férfiaknak
69.900,- Ft.