1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Mélytisztító kezelés tinédzsereknek

Minden bőrtípus számára fontos a rendszeres tisztítás, de talán a tinédzserek arcáról mondható ez el leginkább, hiszen az egyik legproblémásabb korosztályt jelentik az arcbőr szempontjából. A !QMS Medicosmetics rájuk is gondolt, és a mélytisztító kezelés során megoldást kínál a problémás tinédzser bőrre is.

A serdülőkori bőrproblémák igencsak komoly hatással lehetnek a tinédzserek mindennapjaira, hiszen akár lelki és pszichés terhet is jelenthetnek. Kialakulásukat pedig egyszerűen lehetetlen megakadályozni. Sokszor a helytelen bőrtisztítás, és a bőrproblémák megszüntetésére irányuló, otthoni kísérletek még rosszabb eredményt adnak, ezért érdemes szakértő kezekre bízni azt. A problémás bőrfelület kezelése fenn tudja tartani a helyes egyensúlyt, így csillapítani tudjuk az arcbőr kellemetlen helyzetét.

A fiatalabb kor képviselőinek szánt kezelés során nem csak a pórusok megtisztítása a cél, hanem a gyulladt bőrfelszín megnyugtatása és ezzel együtt a bőr hidratálása is. Az intenzív eljárás során megszabadulhatunk az arcon felgyülemlett szennyeződésektől, és miután pórusaink mélytisztításon estek át, a hidratáló hatásnak köszönhetően helyreáll a bőr természetes egyensúlya is.

Mélytisztító kezelés tinédzsereknek
Arckezelés
27.600,- Ft.
Arc és dekoltázskezelés
45.800,- Ft.