1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Intenzív mélytisztítás és hidratáló kezelés minden bőrtípusra

A !QMS intenzív mélytisztítás és egyben hidratáló kezelés bármely bőrtípusra hatékonyan alkalmazható. A mindennapok rengeteg szennyeződést hagyhatnak arcunkon, így ha egy kis felfrissülésre és gyors tisztításra vágyunk, ne habozzunk, válasszuk ezt a kezelést! Segítségével ugyanis a bőr azon nyomban feszesebb és rugalmasabb lesz, hiszen visszanyeri természetes egyensúlyát.

A kezelés során olyan algamaszkot alkalmazunk, mely a pórusokat mélyen tisztítja, és ezzel egy időben arcbőrünk kényeztető hidratálást is kap. Az intenzív tisztításnak köszönhetően helyreáll tehát az egyensúly, és bőrünk nedvességtartalma is növekedni fog az egyedülálló algamaszknak köszönhetően.

Az eljárás során elsőként gyümölcssavas hámlasztás segítségével távolítjuk el a bőrön felgyülemlett szennyeződéseket, majd ezután kerül fel a már említett hidratáló maszk, melynek segítségével arcunk újra élettel teli, friss és ragyogó lesz.

A kezelés tehát mélyen kitisztítja pórusainkat, majd hatékonyan felkészíti bőrünket arra, hogy befogadja a további hatóanyagokat, melyek aztán visszaállítják bőrünk természetes szépségét. Az arckezelés bármilyen bőrtípusnál, és bármelyik korosztályban alkalmazható. Eredményként a gyönyörűen szép, üde arcbőr mindenképpen garantált.

!QMS intenzív mélytisztítás és hirdratálás
Arckezelés
20.800,- Ft.
Arc és dekoltázs kezelés
39.000,- Ft.