1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

NEO Tissuedermie feszesítő kezelés és tónusjavító érett bőrre

A NEO Tissuedermie feszesítő kezelés arra hivatott, hogy felvegye a kesztyűt az öregedés kellemetlen, bőrünkön hagyott nyomaival szemben, melyek sajnos mindenkit érintenek egy bizonyos kor felett.

Ezt az anti-aging kezelést kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, tehát alkalmazása a 45 éves kor feletti, erősen barázdált és ráncos bőr esetén javasolt. A kúra segítségével azonnal éveket tagadhatunk le, búcsút intve az idősödés nemkívánatos jeleinek.

A kezelés kiterjed az arcon túl a nyak és a dekoltázs területeire is. Az eljárás jótékony hatása nagyon összetett segítséget nyújt. Egyrészt hozzájárul ahhoz, hogy bőrünk az érintett részeken a biológiai korának megfelelő állapotra simuljon ki. Másrészt a hatékony és intenzív emulzió segítségével nagymértékben feszesíti az érett bőrt, feltölti a ráncokat, ezzel egy időben eredményesen hidratálja a kezelt területeket.

A sejtek újratermelődésének segítségével helyreáll a bőr rugalmassága, feltöltődnek az úgynevezett nedvesség-raktárok, és ezzel együtt beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai is. Stabilizáló és tónusjavító hatásának köszönhetően az eredmény azonnal látványos lesz, akár már egyetlen kezelés után is.

NEO Tissuedermie feszesítő kezelés és tónusjavító érett bőrre
Arc és dekoltázs kezelés
59.900,- Ft.