1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

!QMS Activator arcfiatalító kezelés

A !QMS Activator anti-aging eljárás talán az egyik legkeresettebb és legismertebb arcfiatalító kezelés. Nem csak regenerálja a bőrt, hanem megtelíti azt életerővel és energiával. Az arcbőrt felélénkíti, és stabilizálja működését, így az sokkal feszesebb és üdébb lesz. Így búcsút inthetünk a fáradt, igénybe vett bőr látszatának, és teljes felfrissüléssel gazdagodhatunk.

A magas fokú hidratálás mellett a kezelés kollagénnel és nedvességgel tölti fel a kitűnő hatóanyagoknak köszönhetően bőrünket az arcon és a nyakon, ezáltal többféle funkcióban fejti ki hatását. Segítséget tud nyújtani a napsugarak által károsított bőrnek, és természetesen csökkenti a ráncok mélységét, illetve azok mennyiségét is.

A kúra során elsőként alapos, több körös bőrtisztításon esünk át, majd ezt követi a speciális arcmaszk felhelyezése. Míg a maszkban lévő hatóanyagok a munkájukat végzik, addig különböző kényeztető kezeléseknek köszönhetően lazulhatunk el, és élvezhetjük bőrünk megújulását. Élénkítő, frissítő hatásának köszönhetően az eredmény a kezelést követően azonnal látszódni fog, ami nem más, mint friss, ragyogó, feszes és selymesen puha bőr.

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érhessünk el, illetve fenntarthassuk azt, ajánlott otthon is folytatni a bőrmegújítást, hiszen a bőr teljes sejt-megújulásához 3 hónapra van szükség.

!QMS Activator arcfiatalító kezelés
Arckezelés
29.800,- Ft.
Arc és dekoltázs kezelés
48.000,- Ft.