1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

!QMS Activator arcfiatalító kezelés érzékeny bőrre

A !QMS Medicosmetics azokra is gondolt, akiknek arcbőre sokkal érzékenyebb az átlagosnál. Az Activator arcfiatalító kezelés számukra is elérhető, és amellett, hogy ugyanolyan jótékony hatásokat tapasztalhatnak, bőrük érzékenységére is odafigyelünk. Ez az arcfiatalító kezelés nem véletlenül az egyik legismertebb eljárás, hiszen gyönyörű, friss és üde arcbőrt garantál.

A kúra során – ugyanúgy, ahogyan a normál Activator bőrfiatalítás alatt – alapos bőrtisztítás után kerül ránk az arcmaszk, mely érzékeny bőr esetén kifejezetten olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek egyben nyugtatják is az arcbőrt. Így, az érzékeny bőrtípusnak megfelelő összeállítás segítségével biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb és legszebb eredményt kapjuk majd. Egyrészt frissítő, másrészt kíméletesen nyugtató SPA-élményben lehet részünk.

Az arckezelés felélénkíti bőrünket, ezzel energiával és életerővel tölti meg azt. Hatására a napsugarak által károsodott bőr megszépül, és gyengülnek, illetve eltűnnek a makacs ráncok is. Regeneráló, hidratáló és egyben nyugtató hatásának köszönhetően arcbőrünk feszes, ugyanakkor friss, ragyogó és selymesen puha lesz, miközben a kényeztető eljárásnak köszönhetően mi is úgy érezzük majd magunkat, mint akit kicseréltek. Az eredmény azonnal látható és tapintható, így búcsút inthetünk a fáradt, igénybe vett, ráncos bőrnek.

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érhessünk el, illetve fenntarthassuk azt, ajánlott otthon is folytatni a bőrmegújítást, hiszen a bőr teljes sejt-megújulásához 3 hónapra van szükség.

!QMS Activator érzékeny bőrre
Arckezelés
29.800,- Ft.
Arc és dekoltázs kezelés
48.000,- Ft.