1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

!QMS Arckezelés

A !QMS MEDICOSMETICS - Dr. Erich Schulte által kifejlesztett - termékcsalád már háromszor is világelső helyezést ért el, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen háromszor nyerte el a „Szépség OSCAR díjat”. A kollagén alapú orvos-kozmetikum különleges SPA élményt garantál, amit még inkább felerősítenek az egyedi kezelések, melyek során alkalmazzuk őket.

A bőrápolás területén ezek az eljárások mindenképpen egyedülállóak, hiszen nem csak arcfiatalító, úgynevezett anti-aging szerepük, hanem wellness hatásuk is rendkívülivé teszi őket. A termékcsalád komplex módon tartalmaz mindent, amire a bőrnek napi szinten szüksége lehet. A kezelések pedig teljesen személyre szabva, a kívánt hatások elérésének megfelelően emelik tökéletes szintre alkalmazásukat.

 

A különleges hámlasztók, pakolások és szérumok segítenek a bőr anyagcseréjében, a megfelelő nedvességtartalom elérésében, illetve különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek szintén kedvező hatást fejtenek ki. Ezzel nem csak az idősödés kellemetlen folyamatait tarthatjuk vissza, hanem egészséges, tiszta és üde bőrfelületet kaphatunk. Frissítő, ugyanakkor ellazító hatásuknak köszönhetően bármely !QMS kezelés után úgy érezhetjük, mintha kicseréltek volna minket!

Most népszerű

!QMS Intenzív mélytisztítás

A pórusokat mélyen tisztító, alga maszkkal történő hidratáló kezelés, mely után a bőr azonnal feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Érdekel
!QMS Arcfiatalító kezelés

A !QMS Activator anti-aging eljárás az egyik legkeresettebb arcfiatalító kezelés, regenerálja a bőrt és megtelíti életerővel és energiával.

Érdekel
!QMS Neo Tissuedermie kezelés

Neo Tissudermie anti-aging SPA stabilizáló és tonizáló kezelés, fáradt, igénybe vett érettebb bőrnek. Rendkívül pihentető és relaxáló.

Érdekel
!QMS SK-Alpha thermoaktív kezelés

Az Sk-Alpha Thermoaktív feszesítő kezelés egy új, és egyedülálló hatású módszer segítségével kelti életre fakó, száraz és élettelen bőrünket.

Érdekel