Bár a kozmetikai és szépészeti kezelésekről mindenkinek egyből a hölgyek jutnak eszébe, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a férfiak számára ugyanúgy fontos lehet az effajta megújulás.

Ugyan azt sose várjuk el, hogy törölközőbe csavart hajjal és uborkakarikás szemekkel lássuk majd őket, egy kis kényeztetés az ő arcbőrüknek sem árt. A !QMS Medicosmetics különleges, őssejtes termékeinek és kezelésének összeállításával kifejezetten a férfiakra gondolt. Így az erősebbik nem is részesülhet olyan megújulásban, mely elősegíti a férfias és sármos megjelenést. Hiszen a fáradt, barázdált és érett bőr sajnos nekik sem áll jól.

Pedig a mindennapok nyomai sajnálatos módon őket is erőteljesen érintik, és egy idő után ezek egyre jobban erősödnek. Különösen 40 éves kor felett kezdenek el egyre inkább megjelenni arcbőrükön a káros hatások jelei, melyek valljuk be, senkinek sem állnak jól. A dolgos hétköznapok, a rohanó világ és a kimerültség apránként pakolják fel egyre láthatóbb árnyaikat az arcbőrre. Ráadásul kevés férfi szán arra időt, hogy valamilyen módon elejét vegye ezeknek a hatásoknak, és kicsit foglalkozzon az említett területtel. Maximum a borotválkozás után használnak kozmetikumokat, esetleg túlságosan kiszáradt bőr esetén, de sajnos ez nem elég.

Őssejtes szérum és éltető oxigén a bőrnek

A !QMS őssejtes kezelés egy egyedi, SPA élményt nyújtó megújulást kínál számukra, melynek során megszabadulnak a bőrön felgyülemlett szennyeződésektől, és így megfelelő tisztítás mellett hidratálást is kapnak. A hatóanyagokban gazdag, őssejtes szérum, valamint a kezelés során alkalmazott, éltető erejű oxigén együttes hatásának köszönhetően megindulnak a bőr természetes regenerációs folyamatai, és új sejtek képződései is. Így a bőr mélyebb rétegeinek feltöltődése mellett magas fokú hidratálást kap az arcbőr, ami gyönyörűen tiszta és egészséges eredményt ad. A megtisztult, feszes és új életre kelt bőr mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy megjelenésünk újra lehengerlő és sármos lehessen.

Nem csak a hölgyek kiváltsága tehát, hogy kényeztető és szépítő kezelésekre járjanak, hanem a férfiak számára is elérhető már olyan kúra, ami mindenképpen tetszetős eredménnyel szolgál. Azt pedig melyik pasi ne szeretné, ha elismerő női pillantások kereszttüzében találhatja magát?

További információk, a kezelés ára

SPA kezelés férfiaknak