1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

IPL-SHR rosacea kezelés

A rosacea kezelés során az IPL-SHR technológiának köszönhetően akár tünetmentessé is tehetjük ezeket a kellemetlen bőrelváltozásokat. A rosacea jelenség általában a középkorosztály képviselőinél jelentkező, kisebb-nagyobb kiterjedésű értágulat-háló. Megjelenése állandó bőrpír formájában történik, hámló és vízhiányos, érzékeny felületekkel. Ez a bőrbetegség sajnos igen gyakori, rengeteg embert érint.

Kialakulása összefügghet az életkorral, örökléssel, hormonális változásokkal, illetve a fogyasztott ételekkel és italokkal is. Ezen felül sajnos okozhatják az időjárás szélsőségei is, mint például az erős napfény, a szél vagy az intenzív hideg.

A rosacea azonban megfelelő kezeléssel jól korrigálható, illetve karbantartható. Az IPL-SHR technológiának köszönhetően, a kezelőfej segítségével akár tünetmentessé is tehetjük ezeket a kellemetlen bőrelváltozásokat. A tökéletes eredmény érdekében az eljárás kiegészítéseként otthon alkalmazható cosmeceutical-okkal tudjuk fenntartani a számunkra megfelelő, rosacea-mentes állapotot. Azonban mindenképpen szem előtt kell tartanunk azt is, hogy sajnos ez egy hajlam, ami azt jelenti, hogy mint minden olyan elváltozás, melyre szervezetünk hajlamos, ez is rendszeres odafigyelést igényel.

Vendégeink többféle csomagból választhatják ki a számukra leginkább megfelelő kezelésmenetet.

IPL-SHR rosacea kezelés ára

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni egyhetes ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

9.900,- Ft/cm2

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 10% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

35.640,- Ft/cm2

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 15% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

50.490,- Ft/cm2