1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

IPL-SHR pigmet kezelés

Az IPL-SHR pigment kezelés rendkívül kifinomult technológiájának köszönhetően képes a pigmentfoltokat akár teljesen eltüntetni. - A pigmentfoltok talán a leggyakrabban előforduló, kellemetlen és nemkívánatos esztétikai problémát jelentik bőrünkön. Ráadásul nemtől és kortól teljesen függetlenül jelentkezhetnek, és amennyiben kialakultak, úgy az idő múlásával sajnos fel is erősödnek.

Pontosan az utóbbi tulajdonságuk miatt tartják az öregedés jeleiként is számon, ami bármelyik korosztály számára igencsak kellemetlen lehet. Kialakulásuk mögött rengeteg ok állhat. Mivel nagyon zavaró a jelenlétük, ezért természetes, hogy el szeretnénk tüntetni őket. Ebben nyújt segítséget az IPL-SHR pigment kezelés.

Az eljárás során a villanófény fotonjai a felhalmozódott melanint tartalmazó sejtekben elnyelődnek, majd hőenergiává alakulva apró darabokra zúzzák a pigment szemcséket. Ezek aztán a keringés útján eltűnnek, így először foltjaink elhalványodnak, majd további kezelések után teljesen köddé válnak. Az IPL-SHR pigment kezelés tehát – a megfelelő filter alkalmazásával – tökéletesen képes kezelni problémánkat.

Ahhoz azonban, hogy az eredmény tartós legyen, szükséges a speciális hatóanyagokat tartalmazó ápolók rendszeres, otthoni használata, valamint a kimondottan erre a célra kifejlesztett fényvédő alkalmazása is.

Vendégeink többféle csomagból választhatják ki a számukra leginkább megfelelő kezelésmenetet.

IPL-SHR pigment kezelés ára

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni egyhetes ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

9.900,- Ft/cm2

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 10% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

35.640,- Ft/cm2

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 15% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

50.490,- Ft/cm2