1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Acne kezelés és hegkezelés

Akár az acnékról, akár a hegekről beszélünk, mind a kettő iszonyúan kellemetlen jelenség lehet. Nem csak esztétikailag rontják ezek az összképet, hanem sajnos sokkal mélyebb gondokat, akár pszichés károkat is eredményezhetnek.

Az acne kezelés esetén az a legfontosabb, hogy elsősorban a kiváltó okot szüntessük meg. Kimondottan ajánlott a tinédzsereknek, akik szeretnének ettől a problémától fájdalommentesen megszabadulni, hiszen ez csupán életkori sajátosságnak köszönhető. Ezt a bőrképet többek között a faggyúmirigy kivezető nyílásának elzáródása okozza, melynek kiváltó oka lehet például a túlságosan zsíros krémek használata, vagy az elhalt hámsejtek felhalmozódása stb.

Ahhoz tehát, hogy a kezelés sikeres lehessen, ki kell deríteni, hogy pontosan mi áll a háttérben. Ehhez elengedhetetlen a kivizsgálás, mely akár hónapokig is elhúzódhat. A bőrgyógyász, a páciens és a kozmetikus együttes munkája azonban akár teljes tünetmentességet is elérhet. Ebben nagyon jó szolgálatot tesz az IPL-SHR kezelőgép is, melynek speciális filterét alkalmazva nagyon szép eredmény érhető el a kezeléssel.

A várt eredmény mellett számolhatunk még egy kellemes „mellékhatással” is, miszerint normalizálódik az olajos bőrkép és a faggyútermelés. Minden kezeléshez otthoni ápoló szettet adunk díjmentesen a tartós eredmény érdekében.

Vendégeink többféle csomagból választhatják ki a számukra leginkább megfelelő kezelésmenetet.

Acne kezelés és hegkezelés árak

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni egyhetes ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

9.900,- Ft/cm2

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 10% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

35.640,- Ft/cm2

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 15% kedvezménnyel. Az otthoni egyhetes ápoló szettet minden vendégünk számára költségmentesen biztosítjuk.

50.490,- Ft/cm2