1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

IPL-SHR gépi arckezelések

A gépi arckezelés során csúcstechnológiájú IPL-SHR (Intense Pulse Light) többfunkciós készüléket alkalmazunk, mely az innovatív szépségipar nélkülözhetetlen kelléke. Segítségével többféle bőrproblémától tudjuk megszabadítani pácienseinket.

Kezeléseinknek köszönhetően orvosolni tudjuk a nemtől és kortól függetlenül jelentkező pigmentfoltokat, valamint tünetmentes és hatékony eredményeket érhetünk el az akne és hegkezelésben is. Ezen felül, az általában középkorú embereknél jelentkező, kisebb-nagyobb értágulat-háló, vagyis más néven rosacea is akár tünetmentessé tehető a speciális kezelőfej, és az otthoni használatra megfelelő cosmeceutical bőrápolási termékek alkalmazásával.

A bőrproblémákra úgynevezett designer peelingek segítségével kínálunk megoldást egy gépi kezeléssel kombinálva. Az orvosi-, illetve kozmetológiai célok esetén alkalmazott kezelések lényege, hogy a nagy energiájú, széles hullámhosszú, koncentrált nyalábokban felvillanó fény fotonjai elnyelődnek a bőr és a szőr festékanyagaiban, és ott hőenergiává alakulnak. Eközben természetesen a környező sejteket érintetlenül hagyják, tehát csak a kényes felületeken fejtik ki hatásukat. A hő roncsolja az érintett szöveteket, és a bőrelváltozások elhalványodnak, eltűnnek. A kúraszerű kezelésnek köszönhetően lépésről-lépésre tisztul meg a hám azon rétege, ahol a probléma keletkezett. Miközben a kúra zajlik, mindenki élheti a megszokott életét, nem kell elvonulni a világtól. Majd egyszer csak megtörténik a csoda, és bőrünk kitisztul, megszépül.

A kezelések protokollját, várható időtartamát ingyenes konzultáció során állítjuk fel, teljesen személyre szabva, hiszen kifejezett figyelmet kap, hogy mindenki egyedi paraméterekkel rendelkezik.

Időpontfoglalás