1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Szemkörnyék kezelés, kézfiatalítás

Az Image szemkörnyékre, illetve kézfiatalításra irányuló kezelése egyedi kombinációt nyújt a fiatalos megjelenéshez. Mivel a szemkörnyék az emberi arc egyik legnagyobb igénybevételnek kitett területe, ezért speciális törődést és kezelést érdemel. Ugyanez elmondható a kezeinkről is, melyeket szinte minden pillanatban használunk napjaink során.

Az összetett kezelés első felében a szemkörnyék fiatalításán van a hangsúly. Ezt egy különleges, komplex elegy végzi el, mely őssejtet, antioxidánst és retinoidot tartalmaz. Ezt az elegyet egy stimulálós technika alkalmazásával juttatjuk be a bőr alsó rétegeibe mind az alsó, mind a felső szemhéj területén.

Míg hat a stabilizáló szérum szemkörnyékünkön, addig a kéz bőrét előkészítjük egy enzimes, felületmegújító emulzióval arra, hogy tartós eredményt érhessünk el, akár pigment-halványítás, akár kézfiatalítás a pontos cél.

A kezelés végén revitalizáló ápolót viszünk fel a szemkörnyékre, valamint speciális védő krém segítségével ápoljuk a kézfejeket. A komplex kezelés ideje 45 perc, mely mindkét részünket tekintve igencsak jótékony, pozitív hatásokkal bír. Az erős igénybevételnek kitett területek megújulnak és megtelnek energiával, garantálva ezzel a fiatalos megjelenést.

Szemkörnyék kezelés és kézfiatalítás ára

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

19.900,- Ft.

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 15% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

67.680,- Ft.

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 20% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

95.520,- Ft.