1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

O2 Luxus kezelés minden bőrtípusra

Az Image oxigénes luxus kezelés – ahogy nevében is szerepel – az oxigén éltető erejével tölti fel arcbőrünket. Hiszen, amennyire elengedhetetlen az oxigén az élethez, annyira nélkülözhetetlen bőrünk számára is. Emellett növényi őssejtek, peptidek és különböző növényi enzimek garantálják a kezelés tökéletes eredményét.

Segítségével ragyogóan friss bőrképet kaphatunk, mindennemű mellékhatás nélkül. A SPA élményt nyújtó kezelés során nagy tisztaságú, komplex hatóanyagot juttatunk a bőrbe, magas koncentrációban. Ezek tartós fennmaradását az egyedi molekula-szerkezetek garantálják, melyeket nem véletlenül köthetünk az Image nevéhez, hiszen egyetlen kozmetikai cég sem fejlesztett ki még ilyen hatásos, relaxációt és egyben magas fokú regenerációt biztosító terméket.

A kezelés nem okoz fényérzékenységet, és ahogy más mellékhatásoktól, úgy fájdalomtól sem kell tartanunk. A luxus kezelés minden bőrtípusra alkalmazható. A különleges összetevőknek köszönhetően méregtelenítő hatása mellett feltölti a bőrünket, revitalizálja és energetizálja azt, ami ennek köszönhetően teljesen megújul. Így arcunk azonnal ragyogó, kisimult, fiatalos és felfrissült lesz.

O2 Luxus kezelés
Arc és dekoltázs kezelés
27.900,- Ft.