1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Image hámlasztásos pigment kezelés

A pigment foltok megjelenése nagyon kellemetlen lehet egész testünket nézve. Természetesen főként az arcon lehetnek nagyon zavaróak, és érthető, ha meg szeretnénk szabadulni tőlük. Az Image hámlasztáson alapuló pigment kezelése igazán nagy segítséget nyújthat erre a problémára is.

Minden bőrrendellenességre más és más savat alkalmazunk, így a pigmentek kezelésében is eltérő összetétel adja meg a segítséget. Ebben az esetben a tejsav és a kojik sav teremti meg a kívánt hatás, melyek segítenek a bőr színének egyenletes visszaállításban. A peeling enyhén hámlaszt, nem okozva semminemű fájdalmat vagy sérülést, míg közben világosítja a meglévő foltokat. A kezelésnek köszönhetően így diszkrét és egyben kíméletes szépülésre számíthatunk. A kezelést kúraként, több alkalommal ismételve, illetve az otthoni ápolókkal kiegészítve egy teljesen foltmentes és hibátlan bőrképet kaphatunk.

Emellett számíthatunk még további, kellemes hatásokra is. Ugyanis nem csak a pigmenteknek inthetünk búcsút a kezeléseknek köszönhetően, hanem ezzel együtt ragyogó, bársonyosan puha és életre kelt, egészséges arcbőrünk lesz majd, egyenletes, homogén külsővel.

Hámlasztásos pigment kezelés ára

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

24.900,- Ft.

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 15% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

84.660,- Ft.

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 20% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

119.520,- Ft.