1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Image hámlasztásos arcfiatalítás

Az Image Peelingek forradalmi megoldást nyújtanak az arcfiatalítás területén. Segítségükkel diszkréten szépülhetünk, és nem kell a furcsálló szemektől tartanunk, hiszen a kezelések alatt a változás folyamatai teljesen rejtve maradnak. Közben viszont folyamatosan fiatalodunk, és a kezelésnek köszönhetően friss, üde és ragyogó arcbőrre számíthatunk végeredményként.

Az arcfiatalító hámlasztás során a bőrszerkezet megújítását valódi és mélyről ható változásokkal tudjuk elérni, mindennemű kellemetlenség és feltűnés nélkül. Az egyedülállóan kifejlesztett termékek alapjául az aloe vera gél szolgál, mely biztosítja a bőr védelmét és egyben táplálását is. Ennek köszönhetően csökkenek a mellékhatások és felgyorsulnak a regenerációs folyamatok is.

Az eljárások közben olyan hatékony összetevők segítségével tápláljuk a bőrt, melyek védik és energetizálják azt. Ilyenek például a különböző antioxidánsok, illetve az őssejtes alkotóelemek. A bőr ragyogását pedig növényi fehérítők fokozzák. A gyönyörű eredmény elérése érdekében érdemes kúraszerűen alkalmazni a különböző, egymásra épülő kezeléseket, melyek fájdalommentesen kínálnak fiatal, friss és üde arcbőrt.

Hámlasztásos arcfiatalítás ára

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

24.900,- Ft.

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 15% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

84.660,- Ft.

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 20% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

119.520,- Ft.