1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Hámlasztásos akne kezelés és hegkezelés

Az Image peelengek között olyan arcunkat érintő problémákra is megoldásra lelhetünk, mint az akne vagy hegek okozta kellemetlenségek. Más gépi kezelésekkel ellentétben, melyek sok esetben akár égési, vagy egyéb sérüléseket is okozhatnak, az Image kezelések fájdalommentesen és kíméletesen nyújtanak segítséget a problémás bőrre.

Az aknékra és hegekre irányuló kezelések során olyan összetevők pozitív hatását élvezhetjük, melyek egyrészt csökkentik a gyulladásokat, és ezzel együtt megnyugtatják bőrünket. A hámlasztás tökéletes segítséget nyújt abban, hogy megszabaduljunk a bőrproblémáinktól, emellett a jótékony alkotóelemeknek köszönhetően kitisztulnak a pórusok, valamint az egyensúlyát vesztett bőr faggyútermelődése is helyreáll. Ezen felül az akne létrejöttét elősegítő baktériumok szaporodása is szabályozás alá kerül.

A bőr megújulása és regenerációja, valamint természetes egyensúlyának megteremtése mindenképpen üde, ragyogó és egészséges arcbőrt eredményez. Amennyiben a kezelést többalkalmas kúraként vesszük igénybe, biztosan búcsút inthetünk a bőr zavaró rendellenességeinek, és egy tiszta, hibátlan bőrképet kaphatunk.

Hámlasztásos akne kezelés ára és hegkezelés

1 alkalmas kezelés

Kezelés egy alkalommal mely után az otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

24.900,- Ft.

4 alkalmas kezelés

Kezelés 4 alkalommal 15% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

84.660,- Ft.

6 alkalmas kezelés

Kezelés 6 alkalommal 20% kedvezménnyel. A kiegészítő otthoni ápoló szettet vendégeink számára költségmentesen biztosítjuk.

119.520,- Ft.