1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Image hámlasztásos kezelések

Az Image hámlasztásos kezelések közül két fő opció szerint választhatunk, attól függően, milyen problémára keressük a megoldást. Az egyik verzió, ha problémás bőrünkre szeretnénk orvoslást találni, a másik pedig, ha bőrfiatalításra vágyunk a hámlasztás segítségével. 

Problémás bőr esetén, más gépi kezelésekkel ellentétben – melyeket akár sebes bőrfelületek is kísérhetnek – az Image hámlasztás kíméletes támogatást nyújt bőrünknek, diszkrét szépülést garantálva. Segítségével olyan problémákra kaphatunk megoldást, mint a pigmentek, aknék, illetve hegek által okozott rendellenességek. A kezelést kúraként, több alkalommal ismételve és az otthoni ápolókkal kiegészítve ragyogó és hibátlan bőrképet kaphatunk. 

Bőrfiatalítás tekintetében az Image kíméletes Peeling rendszere teszi lehetővé, hogy feltűnés és kellemetlenségek nélkül fiatalodhassunk. Segítségével diszkréten szépülhetünk, a változás folyamatainak elrejtésével, hogy egyszer csak friss és üde arcbőrt tudhassunk magunkénak. A teljesen fájdalommentes, egymásra épülő kezelések nagy előnye, hogy bármely évszakban elvégezhetőek.

Bármilyen céllal is szeretnénk igénybe venni a hámlasztó kezeléseket, előtte egy személyes konzultáció szükséges, hogy a megfelelő protokollt felállíthassuk. Szükség esetén akár kombinált kezelést is alkalmazhatunk a kívánt eredmény érdekében.