1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Biomolekuláris bőrfiatalító kezelés

Az Image biomolekuláris, bőrfiatalító kezelés egy negyedik generációs, lapmaszkos, ultrahidratáló eljárás. Az egyedi összetevők között olyan különleges alkotóelemek szerepelnek, mint a vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat és különböző aminosavak. Ezek együttes hatása teszi lehetővé a teljes bőrfiatalítást.

Az, hogy a kezelés körülbelül 50 percet vesz igénybe, azt mutatja, hogy hatását expressz gyorsasággal fejti ki. Az alkalmazott termék parabén mentes, és nem okoz fényérzékenységet. Azonban azt mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy a cosmocetukáliák az ultraibolya-sugárzás hatására hamarabb lebomlanak, így a túlzásba vitt napozás vagy szoláriumozás lecsökkenti a kezelés hatását, illetve annak fennmaradási idejét.

A kezelés során alkalmazott lapmaszk felhelyezése előtt bőrünk tisztítás és hámlasztás segítségével készülhet fel arra, hogy maximálisan be tudja fogadni a maszk különleges hatóanyagait. A biomolekuláris, zselés maszk 15 perc alatt fejti ki jótékony hatását. Ezt követően további kényeztetést kap arcbőrünk, hogy az eredmény tökéletes lehessen. A kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb-nagyobb ráncokat és fiatalít. így az eredmény hidratált, egészséges, kisimult és ragyogó arcbőr lesz.

Bőrfiatalító kezelés
Arckezelés
19.900,- Ft.
Arc és dekoltázs kezelés
25.900,- Ft.