1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Image Skincare kezelések

Az Image kezelések a különleges összetétellel és egyedi molekula szerkezettel rendelkező termékeknek köszönhetően nyújtanak fájdalommentes és SPA élményt garantáló segítséget bőrünknek. Alkalmazásukkal többféle módon érhetjük el a kívánt végeredményt, legyen szó akár az arc, akár a kéz területeiről.

A kezeléseken belül többféle problémára is találhatunk megoldást, melyek személyre szabva szüntetik meg az adott gondokat. Az Image kezeléseken belüli hámlasztás tekintetében beszélhetünk például kétfajta célról is. Az egyik a problémás bőr megszüntetésére irányul, a másik pedig a bőrfiatalítást veszi fő céljául.

A hámlasztó kezeléseken kívül további fiatalító és bőrmegújító eljárások közül választhatunk, melyek mindenképpen gyönyörű és ragyogó eredményt biztosítanak. A diszkrét és természetes szépülés mellett észrevétlenül maradhatunk fiatalok, és búcsút inthetünk a problémás és zavaró bőrfelületek látványának is. Így a kezeléseknek köszönhetően úgy érezzük majd, mintha kicseréltek volna minket, a külvilág pedig csak annyit tapasztal az egészből, mennyire szép, ragyogó és problémamentes, üde bőrünk van.

Most népszerű

Image hámlasztásos arcfiatalítás

A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken.

Érdekel
Biomolekuláris bőrfiatalító kezelés

Negyedik generációs, lapmaszkos, ultrahidratáló eljárás, hatását expressz gyorsasággal fejti ki. Teljes bőrfiatalítás 50 perc alatt.

Érdekel
Image hámlasztásos akne kezelés

Fájdalommentesen nyújt segítséget a problémás bőrre. Csökkenti a gyulladásokat, kitisztítja a pórusokat és a faggyútermelődés is helyreáll.

Érdekel
Image O2 Luxus kezelés

Az oxigén éltető erejével tölti fel arcbőrünket, növényi őssejtek, peptidek és különböző enzimek garantálják a tökéletes eredményt

Érdekel