A mindennapok nyomai és az idősödés egyre zavaróbb jeleket képes hagyni arcunkon, melyek megjelenésének senki sem örül. Hiszen ki látja szívesen viszont a tükörben a nyúzott, ráncos és élettelen arcbőrt?

Az otthoni próbálkozások pedig sajnos sosem hoznak olyan eredményt, amilyet szeretnénk. Így vagy beletörődünk, vagy változatunk. Legtöbben ilyenkor a plasztikai beavatkozásokra, és egyéb, nagyobb volumenű kezelésekre gondolnak, melyek sok esetben bizony elég kemény nyomokat is hagyhatnak maguk után. Viszont létezik más megoldás is!

A fent említett lehetőségek sokszor sajnos olyan mellékhatásokkal járnak, melyek miatt az utcára sem léphetünk ki, míg meg nem gyógyul a kezelt rész. Ezzel szemben az Image hámlasztásos kezelések úgy oldják meg problémáinkat, hogy közben diszkréten, kellemetlen jelek nélkül szépülhetünk. Senki nem fogja látni rajtunk, hogy bármilyen beavatkozáson estünk át, a kezelés segítségével viszont egyszer csak olyan eredményeket érünk el, mintha kicseréltek volna bennünket.

Így feltűnés és egyéb kellemetlenségek nélkül szépülhetünk tehát. Ezt az Image kíméletes peeleng rendszere segíti elő, melynek hatására a változás folyamatainak teljes elrejtésével tudhatunk majd friss és fiatalos arcbőrt magunkénak.

Az arcfiatalító hámlasztás során teljesen megújul a bőrszerkezet, miközben az aloe vera alapú összetevők gondoskodnak bőrünk védelméről is. A kezelésnek köszönhetően felgyorsulnak a bőrregenerációs folyamatok, melyek szintén elősegítik, hogy táplált és energiával telt arcbőrünk lehessen ismét.

A hámlasztás nagy előnye, hogy bármelyik évszakban igénybe vehetjük, így nem kell várnunk arra, hogy mikor kezdhetjük meg a szépülést. A mellékhatásoktól, fájdalmaktól és mindennemű kellemetlenségektől mentes kezelés után nem kell tartanunk attól, hogy a külvilág számára feltűnő jeleket cipelnénk arcunkon. Gyógyulási idővel szintén nem kell számolnunk, mint egy plasztikai beavatkozás esetén. Az egyetlen, amit észre fognak venni – amit majd mi is elégedetten nyugtázhatunk a tükör előtt -, hogy megfiatalodott arcunk újra tele van energiával, arcbőrünk pedig ismét friss, szép és üde külsővel rendelkezik.

Kezelések, árak

Image Skincarre hámlasztásos arckezelések