1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Arckezelés

Arckezeléseink során egy merőben egyedi kezelési rendszert alakítottunk ki szakkozmetikusainak segítségével, melynek lényege, hogy Vendégeink egy ,,SPA" kezelés életérzésében részesüljenek, miközben bőrproblémákkal vagy fiatalító bőrépítő feladatokról van szó, melyeket szakembereink szigorú protokollok mellett végeznek.

Fontos pillére a rendszernek, hogy a hatóanyagok nagy tisztaságuak és olyan formában jutnak be a bőrbe, hogy azonnali  befogadást nyernek. Ezen felül a hatóanyag kombinációkkal a teljes kozmetikai feladatkört le tudjuk fedni.

Nagyon fontos szempontként vettük figyelembe, hogy intézményünkben minden kezelés tökéletes kiegészítője legyen azoknak a beavatkozásoknak is, amit klinikákon az Orvosok végeznek (feltöltések, lézeres kezelések), illetve ezen beavatkozások élettartamát, hatásfokát növelje.

Most népszerű

!QMS intenzív mélytisztítás

A pórusokat mélyen tisztító, alga maszkkal történő hidratáló kezelés, mely után a bőr azonnal feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Érdekel
Image hámlasztásos arcfiatalítás

A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken.

Érdekel
IPL-SHR pigmentkezelés

A nemtől és kortól független esztétikai probléma kiválóan kezelhető az orvos és esztétikai fénytechnológiás IPL berendezéssel.

Érdekel
QMS feszesítő, tónusjavító kezelés

Neo Tissudermie anti-aging SPA stabilizáló és tonizáló kezelés, fáradt, igénybe vett érettebb bőrnek. Rendkívül pihentető és relaxáló.

Érdekel