1015 Budapest, Batthyány u. 13. Hétfő - Péntek 09:00-18:00 +36 31 784 7560

Arcfiatalítás

Az évek során megjelenő ráncok egyszer csak mélyülni kezdenek, és egy olyan, véget nem érő folyamat veszi kezdetét, melyet senki nem él meg jól. De nem csak az idősödés hagyhat nem várt jeleket arcunkon. Hiszen egész nap mimikákat használunk, melyek folyamatos változásokat idéznek elő. Ezen felül olyan külső hatások is érnek bennünket, melyektől lehetetlen mindig megvédeni arcunkat. Itt beszélhetünk például az erős napsugarak, vagy a hideg szél okozta károkról.

Természetesen az sem mindegy, milyen a táplálkozásunk, vagy az életvitelünk, esetleg van-e valamilyen káros szenvedélyünk. Hiszen ezek is nagyban befolyásolhatják arcunk állapotát. De akár a genetika is beleszólhat, hogy milyen mély árkok kerülnek szemeink alá, vagy mennyire lesz hamar morcos a szemöldökünk közötti rész. Akármi is okozza a kellemetlen változásokat, éveket öregíthetnek rajtunk, ha nem teszünk a kialakult összkép ellen.

Kezelési eljárások

Többféle eljárás lehet segítségünkre abban, hogy arcbőrünk újra feszes, szép és üde lehessen. A botoxos injekció gyönyörűen eltünteti a dinamikus ráncokat. Ilyenek például a homlok ráncai, a két szemöldök között húzódó, haragos árok, vagy a szemeink oldalán futó szarkalábak.

A statikus ráncok ellen a hyaluronsavas feltöltés adhat tökéletes megoldást. Ezek a bőr alatti szövetek térfogatának csökkenésével, illetve megereszkedésével – leggyakrabban az orr és az ajak körül - kialakuló ráncok, melyek a gravitációnak köszönhetően egyre jobban mélyülnek. A feltöltés után azonban évekkel fiatalabb arcot kapunk vissza.

A Budai Egészségház széles plasztikai szolgáltatási palettáján mindkét feltöltési lehetőséget megtalálhatjuk, melyeket olyan hatóanyagok alkalmazásával valósítanak meg, mint a Vistabel, vagy a népszerű Renée formula. A végeredmény minden esetben egy újra feszes, fiatalabb és szebb arcbőr lesz.

Arcfiatalítás saját zsír feltöltéssel

A korábban gyakran végzett arcplasztikát a modern kezelési eljárások és a saját zsírral való feltöltés nagymértékben visszaszorította. A zsírfeltöltés során azokat a zsírpárnákat pótoljuk saját szövettel, melyek az évek során a bőr alól eltűntek, és ezzel végső soron az arc időseb megjelenését okozta. A különböző helyekre az arc szöveteibe töltött és megfelelően előkészített zsírszövet belülről kifeszíti a bőrt, ismételten fiatalosabb rugalmasabb megjelenést kölcsönözve.

Arcközép töltése saját zsírral

A kor előrehaladtával bőrünk igencsak sok, egyben nem várt változáson megy keresztül. Az öregedés elsőként az arcunkat támadja meg, legalábbis itt hagyja maga után a leglátványosabb nyomokat. Az arc teljes karaktere megváltozhat igencsak rövid időn belül. Ez természetes, hogy mindenkit rosszul érint, hiszen úgy érezzük, elveszítjük fiatalságunkat.

A ráncok mélyülését ráadásul képtelenek vagyunk idővel megakadályozni. Az idősödésen felül sajnos olyan külső hatásokkal is számolnunk kell, mint például a nap káros sugarai, melyek még előrébb hozzák a nem várt folyamatok megindulását. Nem beszélve az olyan káros szenvedélyekről, mint például a túlzott alkoholfogyasztás vagy a dohányzás, melyek szintén rontanak bőrünk állapotán. Az öregedés megindulásával és felgyorsulásával az arc zsírszövetének mennyisége lecsökken, a bőr veszít rugalmasságából, megereszkedik, és egyre mélyebb árkok jelennek meg.

Ez alól az arcközép része sem kivétel, sőt! Arcunk karakterisztikája talán ezen a részen változik meg a leginkább. A saját zsírral való töltés ezen a részen is tökéletes megoldás lehet, hiszen a természetes, saját és egyben nem allergizáló anyag gyönyörű és esztétikus eredményt garantál. Az eljárás gyors, biztonságos, és hosszútávon oldja meg problémánkat.

Az arcközép volumenének növelése saját zsír feltöltés segítségével visszaadja az arc fiatalos megjelenését. Bőrünk újra rugalmas és feszes lesz, eltűnnek a ráncok és egy sokkal frissebb arc fog visszanézni ránk a tükörből. Ráadásul olyan aszimmetriákat és egyenetlenségeket is kezelni lehet az eljárás segítségével, melyek talán mindig is bosszantottak minket. A végeredmény így olyan lesz, amilyennek mi megálmodtuk.

Arcfiatalítás kezelési árak
Botox kezelés
95.250,- Ft.
Hyaluron arcfeltöltés
75.000,- Ft.
Saját zsír feltöltés alsó szemhéj
160.000,- Ft.-tól.
Saját zsír feltöltés arc közép
180.000,- Ft.-tól